Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

miercuri, 1 iunie 2011

Sexul...


Toul se invarte in jurul sexului. Viata noastra cotidiana e plina de sex, dar din pacate total lipsita de sexualitatea pura. Toti ne gandim la sex, fie ca avem taria sa recunoastem, sau lasitatea de a sustine contrariul. Ce ne diferentiaza pe noi barbatii de femei? Un studiu al unei universitati din Capo Alto, a aratat ca o femeie se gandeste la sex la fiecare 16 secunde, iar un barbat la fiecare 23 secunde. Diferenta majora e ca barbatul verbalizeaza la fiecare 23 secunde, pe cand femeia la fiecare 12 minute.



De aici, femeile ajung sa spuna ca noi suntem obsedati, de aici se naste credinta si certitudinea opiniei publice feminine, ca noi gandim cu ceea ce avem sau nu, sub centura.
Ce inseamna de fapt sexul? Sau cel putin ce inseamna pentru mine? Am auzit frecvent linii de genul: "Nu ne potrivim, nu ma sadisface"... Numai ca sunt doar femeile care spun asta. Si saracele au dreptate. Un barbat, sau cel putin pirpiriul care se considera un "macho", se gandeste doar la el. Sa se simta el bine, sa fie el sadisfacut. "Amice, ai in fata ta un suflet, nu o bucata de cauciuc. Femeia este ceva ce trebuie contemplat, explorat, nu exploatat". Dar ce conteaza pentru el, pentru "macho". El sa se descarce, sa se simta mare si tare, sa auda fraze de genul: "Wow, cat esti de viril". Mister, te-ai gandit vreun moment ca esti mintit? Te-ai gandit vreo clipa ca ea, plina de bun simt, nu vrea sa te jigneasca? Stii sa faci diferenta dintre simularea orgasmului si implinirea lui reala? Nu cred, pentru ca daca ai sti, sau macar te-ar interesa, te-ai ascunde in rusine.
Eu personal recunosc, lipsit de modestie, ca ma gandesc in primul rand la sadisfacerea ei, pentru ca prin ea si eu ma pot simti barbat, pentru ca daca ea se simte bine in bratele mele, cu siguranta se va darui in deplina sinceritate.
Si nu te grabi domnule "macho" sa ajungi la final, ca s-ar putea sa pierzi explozia ei, ajut-o sa te stimuleze, gandeste-te la ea, nu la tine, nu fi idiot, pentru ca pierzi doar tu. Incearca macar o data sa ii asculti corpul, sa-i urmezi liniile, sa-i atingi fiecare centimetru al pielii, sa-i explorezi fiecare alunita, nu te grabi ca uliul.
Un mare intelept al carui nume imi scapa spunea: "Dragostea se face in doi!". Cocosule, asculta asta, s-ar putea sa fii surprins.
Cititorule, asta ar trebui sa-mi fac "mea culpa", pentru ca atac un subiect tabu. Dar ghici ceva? Nu o voi face. De ce? Nu sunt pudic in legatura cu asta. Este o realitate cotidiana, o problema a "barbatilor".

Teo Trandafir spunea acum cativa ani: "Relatia dintre un barbat si o femeie este compusa din 99% sex si 1% comunicare. Intrebarea fireasca este: Ce Dumnezeu gasesc atat de mult de vorbit? "
Nu subscriu neaparat, dar sustin cu tarie ca se poate face si chiar imbunatati comunicarea in cuplu prin intermediul sexului...

8 comentarii:

  1. sexul reprezinta de cele mai multe ori inceputul...fierbinte...ametitor...
    ar trebui sa reprezinte de fapt continuitatea...
    placerea se invata in sensul subliniat de tine...sa-ti pese de celalalt...iti pasa cand iubesti...atunci bucuria lui/ei te umple si pe tine...bucuria placerii implinite si impartasite...

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmmm....asta e un subiect mai delicat...e o lectie intre barbati...(acelasi stil aceiasi remarca...ador stilul acesta al tau...tonul care-l folosesti in articolele tale...hmmmm...sunt palme date asa, de la distanta....felicitari:)...)ce sa spun...sexul clar este pentru doua persoane...acum depinde de fiecare cum percepe asta...eu de exemplu vreau sa cred ca nu fac doar sex..dragoste e cuvantul care imi incanta auzul:)...lectia e valabila deopotriva si pentru femei...daca nu se completeaza si exploreaza reciproc...e aproape egal cu :)doar sex:)....totul trebuie sa fie duet:)eu nu prea accept sa fiu partea pasiva mult timp:)daruiesti tot si satisfactia e maxima...cand cei doi gandesc la fel...:)deja nu se mai numeste sex...:)seara buna sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena, asa ar fi ideal, si cand se intampla e inaltator, dar din pacate pentru noi ca rasa, astfel de trairi sunt din ce in ce mai rare...

    Maria, iti multumesc, ma flatezi in continuu..."dragoste" e un cuvant destul de puternic, cu o semnificatie intrinseca putin accesibila marii majoritati a fiintelor bipede...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sexul si vinde cel mai bine in prezent. Misto postarea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Goda, multumesc pentru popasul tau...asa e, sexul vinde si se vinde, asta totusi nu-l face un pacat sau un lucru gresit...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...