Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

joi, 7 aprilie 2011

Absent Nemotivat


Am Lipsit. Mi-ati lipsit. Mi-am lipsit. M-am retras un pic. Stiu cititorule. Nu aveam nici un drept sa te abandonez. In acest rastimp, te-am neglijat, m-am neglijat. Dar totul pentru un scop. Pentru ACEL scop. Pentru a-mi realiza visul, sau macar o parte din el. Si iata ca acum iata ca revin cu capul plecat, dar mandru in sinea mea.
Revin. Un nou inceput. Parca am mai spus o data asta. Reflectand un pic, imi dau seama ca toata viata este alcatuita din noi inceputuri. Mereu trebuie sa incepem ceva. Poate pentru ca sunt cele mai multe etape care trebuie implinite, care trebuie sa ia sfarsit.
Acum pentru mine noul inceput, se traduce prin noul drum, anevoiosul parcurs de a ma reapropia de fiul meu. Sper sa fie bine. Sper sa nu ma respinga la infinit, sper sa inteleaga totul. Daca nu acum, macar peste cativa ani. Sunt dispus sa astept si sa lupt pentru a redeveni tatal de care are nevoie. Am fost absent nemotivat din copilaria lui prea mult. Nu conteaza ceea ce trebuie sa fac. Nimic nu e imposibil. Acum mi-am demonstrat acest lucru. Daca acum un an, cineva ma ridica de pe cartoanele mele, si-mi spunea ca in scurt timp imi voi putea permite o masina, crede-ma cititorule ca il trimiteam in origini fara nici un fel de rezerve.
Dar asa e. Chiar daca pare pueril, puterea de a-mi cumpara o masina acum, este de natura sa-mi transforme determinarea in granit.
Iti multumesc cititorule de intelegere, iti multumesc pentru tot, pentru ca ai partea ta de vina in reusitele mele, pentru ca atunci cand am avut nevoie mi-ai dat o palma, sau o mangaiere.
ITI MULTUMESC.

6 comentarii:

  1. bine (ca)ai revenit...
    e bine ca ai planuri pe termen lung...
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mandra de tine! Felicitari! Drum senin, bucurii, imbratisari magice, optimism, ganduri bune!

    E fantastic scopul pentru care lupti, si stiu ca vei reusi. Un copil e mai mult decat toate visele implinite!

    RăspundețiȘtergere
  3. he, he, ia te uita cine a revenit:) ma bucur sa te "revad" din nou. bine ca esti bine. salutari si mult succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tudor multumesc...da, am revenit, si de data asta nu mai scapati atat de usor de mine :)))))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...