Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

luni, 25 aprilie 2011

Celei care VA FI !!!


Nu stiu cine esti. Nu stiu nici macar unde esti. Dar sigur te voi gasi. Si cand te voi afla te voi inunda cu dragostea mea. Ma voi revarsa in sufletul tau pentru a nu mai iesi niciodata.



Cand sunt linga tine iti pot darui o bucatica din norul pe care-l ating cu talpile. Te rog priveste malul celalalt al oceanului. Il vezi? Atat de mult te iubesc. Soarele din ochii tai imi orbeste sufletul, imi ascute simtul tactil, ma intriga si ma infurie din cand in cand. De ce m-ai rapit? Cum este posibil ca parul tau sa miroasa atat de bine, cine ti-a dat voie sa ai piele asta catifelata? Ai cerut voie cuiva sa pleci din Rai sa ma subjugi? Multe intrebari. O infinitate. Dar stii ceva? Nu ma intereseaza raspunsul. Vreau ca timpul sa se opreasca acum in loc, sa nu ma mai opresc din a te strange tare in brate. Fericirea ta este oxigenul necesar inimii mele, iubirea ta imi mentine inima batand, chiar daca creierul nu-mi mai functioneaza...Si ce daca nu mai functioneaza...Daca asa se simt cei in moarte cerebrala, eu nu vreau sa ma mai trezesc. Vreau acest somn dulce pe care mi-l ofera euforia atingerilor tale.
Mi-e dor de tine scumpa necunoscuta. Vreau sa te descopar. Nu mai fugi. Eu sunt aici. Te astept!

15 comentarii:

  1. Ne întâlnim la marginile univerului tău, ciobit de alţii?
    Să nu uiţi o ceaşcă de cafea, sper că va fi amară!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca :)...niciodata nimeni nu-mi va ciobi universul, oricat va incerca, iar cafeaua mea este intotdeauna amara, dar sunt dispus sa revars oricat din dulcele suprimat in anii astia, oricui se dovedeste demn...Iti multumesc...Bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow...daca poti scrie astfel nu voi incerca sa-mi imaginez ce poti sa oferi....insa imi doresc mult de tot sa o gasesti pe Ea...ca toate acestea sa fie pastrate, alimentate si dezvoltate....felicitari!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. visezi frumos...arzi frumos...
    continua sa arzi si sa aduci visul in realitate...
    imi place fotografia ta cea noua...dar cel mai mult imi plac schimbarile pe care le simt acum la tine...
    te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Pandhora, am inceput sa ma inving, dar inca nu e totul finalizat, trebuie sa-mi aduc aminte multe lucruri din ceea ce eram inainte...dar totul se rezolva in timp...>:D< din tot sufletul

    RăspundețiȘtergere
  6. Senzational... :) Felicitari! :)
    {acum, devin carcotasa... "chiar daca creierul nu-mi mai functioneaza"...este de rau... toate functiile tale, incepand cu vorbirea se vor intrerupe. asa ca, elimina asta... poate se va indragosti de tine vreo doctorita, biolog, asistenta ceva... care stie putina anatomie}.

    Zambete, ganduri bune si sa fii fericit!

    RăspundețiȘtergere
  7. de multe ori m-am intrebat ce faceam daca ma indragosteam de cineva altfel decat mine...:)sa ma trezesc in plina actiune ca incepe sa calculeze pozitia sau..:))....sa-i fac o declaratie si el sa-mi evidentieze greselile....hmmmm....ce fericita sunt in simplitatea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Claudia, am fost acuzat ca vorbesc precum o moara hodorogita, deci...e mai bine sa nu mai vorbesc, fac mult mai bine...:)))))
    Maria, hmmmmm, m-ai pus pe ganduri, trebuie sa fiu pregatit, sa am toate calculele facute, cu tot cu vederile 3D pregatite...nu vrem sa dezamagim pe nimeni, nu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hristos a inviat, Domnul meu!
    Mi-am permis sa iti invadez intimitatea gandurilor, urmarind blogul lui Tudor. Astfel am ajuns aici.
    Impresionanta forta cu care transmiti propriile emotii. Poti folosi asta pentru a reusi sa te vindeci, pentru ca am parcurs deja cateva file din viata ta, descrisa aici si am inteles ca esti un suflet ranit, de fapt un Om.
    M-a mirat oarecum ca am descoperit ca folosim acelasi motto " Carpe Diem"...
    Fara suferinta nu am putea gasi calea inspre noi. Prin ea ne redescoperim tocmai atunci cand ni se pare ca am pierdut totul...
    Cat despre articol, sensibilitate menita sa miste si pietrele... Dar Necunoscuta ta nu se ascunde si nici nu fuge, probabil trece prin acelasi tip de dilema ca si tine...
    Cu scuzele de rigoare, ma retrag si iti urez multa liniste si pace in suflet...
    Sonia

    RăspundețiȘtergere
  10. Sonia, Adevarat A Inviat!
    Iti multumesc pentru ca dai atentie cuvintelor si trairilor mele; Asa este, suferinta te face mai umil, te face sa vezi lucrurile simple si de pret, te face sa-ti dai seama cat esti de bogat!
    Te mai astept Domnita, oricand vei dori, si te asigur ca voi fi onorat sa te revad pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Well ... faina punere in scena a simtamintelor tale, doar sa nu uiti ce ai zis atunci cand o vei intalni. Ni se intampla tuturor sa spunem cele mai frumoase si mai mari cuvinte in anumite momente, iar cand apare acel cineva sa uitam cu desavarsire de aceste clipe de revarsare interioara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bdiana, in primul rand iti multumesc pentru ca ai acordat timp randurilor mele si te mai astept pe aici...
    Eu am printre multele mele defecte, unul foarte grav, nu uit niciodata...
    Problema mea cea mai mare cred ca nu e ca as putea sa uit ceea ce spun aici, ci de fapt ca nu uit niciodata, ca-mi place sa-mi ofer sufletul pe tava, sa ma implic total, astfel devenind invariabil vulnerabil...si asta e lucrul cel mai greisit pe care il fac, pentru ca mai toate persoanele pe care le-am cunoscut, au profitat de asta...
    "Punerea in scena" in acceptiunea mea inseamna falsitate, si nu e cazul la mine, pentru ca nu vreau, si nu am de ce sa pacalesc pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mirajul unei dragoste implinite ne impulsioneaza pe toti sa mai traim un pic!

    Ciudat e ca ceea ce misca lumea nu e dragostea implinita ci cealalta de care c-am toti avem parte! Toti inca indraznim sa visam!

    RăspundețiȘtergere
  14. Melly...imi pare rau sa te gasesc nezolata...si eu am fost...acum m-am obisnuit, si desi nu mai caut dragostea, stiu ca ea inca mai exista...nu renunta la speranta...
    multumesc ca ai trecut pe la mine...te mai astept

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...