Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

duminică, 17 aprilie 2011

Vis stins - Cartea fara titlu


Acum cativa ani, am inceput sa scriu ceva ce-si dorea sa devina prima mea carte. M-am oprit. Nici acum nu stiu de ce. Poate pentru ca atunci cand ti se spune ca nu poti, ca nu esti in stare, ca nu are rost, ca nimeni nu are nevoie de ceea ce scrii, atunci incetezi sa mai visezi. Acum e prea tarziu sa mai visez la asa ceva. Acum am alte vise. Cu voia ta cititorule iti voi arata cele cateva randuri scrise de mine acum ani de zile. Le-am gasit rasfoind fisierele prin care nu am mai intrat de mult.

Ce va fi?

Ce vreau eu? Vreau un Porsche...
Vreau un milion de euro, ba nu, vreau zece milioane de euro.
Visul meu de o viata este sa ajut oamenii printr-o afacere orientata pe servicii catre semeni, sa fac bani, dar toate astea fara sa escrochez pe nimeni.
Mi-ar place extrem de mult sa fac ceea ce imi place cu adevarat, sa imi aduca chiar si un venit super, sa am o casa frumoasa pe piloni, pe malul marii, sa am o multime de prieteni...


Ai un vis? Daca ai putea face orice ti-ai dori si ai avea tot ce ti-ai dori, iti poti inchipui cum ar fi? Gandeste-te la asta. Vezi daca poti sa-ti proiectezi in creier o imagine a vietii tale ideale, si apoi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: „Ce Te Opreste?”. Daca poti visa acest lucru, ce te opreste sa-l faci?
In urmatoarele pagini vei invata, asa cum mi s-a intamplat si mie, cum sa gandesti grandios, cum sa capeti incredere in fortele proprii, cum sa invingi dusmanii succesului, cum ar fi frica, scuzele, indoiala in propria persoana. Aici vei invata cum sa transformi infrangerile si piedicile in victorii. Vei descoperi cum sa-ti faci aliata atitudinea ta, pentru a atinge succesul, oricare ar fi acesta, asa cum ti l-ai definit in imaginea mentala.

Acesta si-a dorit a fi un prolog...daca vei dori Cititorule, voi continua in zilele urmatoare cu celelalte randuri...Dar numai daca TU crezi ca merita...

12 comentarii:

  1. conteaza ce crezi TU ca merita...
    TU...crezi ca merita?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu....ai un stil aparte....cand citesc ce scrii imi doresc sa nu ma opresc....:)te rog sa postezi cat mai mult...cu siguranta merita!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Frumos...
    Si eu imi doresc sa ajung scriitoare. Porfesorul de la cursul de scriere mi-a spus ca am potential, dar ca nu trebuie sa urmmaresc sa fiu publicata. Cu toate astea, am publicat pentru copii... urmeaza si altele - tot pentru copii. Am inteles ca pe segmentul acesta sunt buna.

    Bani, nu mi-am dorit niciodata. Am un salriu infect. Am avut si ani cand am castigat bine. Cu toatee astea, am calatorit am o masina - nu Porsche, ci un Matiz la mana a doua, dar e al meu.

    Impart din putinul meu cu oamenii sarmani si sufletul imi creste cand mainile imi sunt prinse si sarutate, udate cu lacrimi de multumiri.

    Am dat haine sarmanilor si carti. :) Nu trebuie sa iti faci o fundatie pentru asta. Daruieste si vei primi! [daruiesti-mi cat de des un masaj, si vei fi fericit].

    Sunt fericita, dar nu implinita. Imi doresc un sot si doi copii pe care sa ii cresc in armonie si liniste si sa le ofer zambete si bucurii.

    Si o mica shicana: "excrocherie" se scrie escrocherie. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Pandhora, pentru mine merita (la timpul trecut), acum nu mai stiu...

    Maria, intotdeauna sustinatoare, multumesc

    Claudia, nu specificitatea textului conteaza, ci esenta lui, iar tu ma bucur ca esti multumita cu ceea ce ai, asta totusi nu inseamna ca trebuie sa-ti inchizi posibilitatile si visele...multumesc pentru corectura (mi se parea mie ciudat cuvantul asternul pe ecran, nu semana cu ceea ce stiam eu ca trebuie sa fie dar, aveam un "lipsus" ); venind din partea ta este o onoare, inseamna ca textele mele sunt de oarecare interes...multumesc.
    P.S. sa stii ca merge bine si cu "masaj" :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. uite, un om cu initiativa. un om care iti doreste sa scrie o carte. si culmea, un om care chiar scrie. daca ai pornit pe drumul asta sa nu te opresti pana nu reusesti. scrii in primul rand pentru tine. mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor multumesc pentru increderea acordata...din pacate aceasta carte nu va vedea tiparul niciodata, si foarte posibil sa nu fie terminata niciodata...acea etapa a vietii mele s-a sfarsit de mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor are dreptate. Scrii pentru tine, pentru sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  8. Je ne rêve plus. Stiu ca aveti dreptate cu totii, asa si am facut la momentul la care am inceput sa scriu, in primul rand pentru mine si apoi pentru cei care voiau si simteau ca au nevoia de astfel de ganduri...

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa am facut si eu si pot spune ca sunt fericita:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am scris o carte in care am implinit tot ce n-am reusit sa implinesc in viata.
    A fost ca o terapie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Melly...ma bucur daca ti-ai gasit reflarea in scrierea cartii...la mine a fost altul motivul scrierii...din pacate si motivul si cartea, s-au stins din fasa...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...