Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

marți, 25 ianuarie 2011

Singur



Nu am tendinte egocentriste. Niciodata nu am cautat atentie, dar eu sunt urlet. Am inceput mai devreme sa scriu despre Maratonul omului prin viata, si am sters tot. Dar o voi face in viitorul apropiat. Apoi am scris un email catre persoana pe care o consider un bun amic, chiar daca nu l-am cunoscut niciodata. Am sters tot deoarece nu-mi doresc sa fiu agasant. Si apoi mi-am amintit de ce am pornit in aceasta viata numita blog. Vreau sa ma descarc, vreau sa pot URLA, sa ma pot descarca.
Cititorule daca citesti in continuare, iti multumesc, inseamna ca ma aude cineva si singuratatea nu mai e atat de apasatoare.
Ma simt singur, m-am izolat din proprie vointa pentru a evita ulterioare suferinte. In 32 de ani am fost implicat in 3 relatii si am iubit de tot atatea ori. Doar atat. Nu sunt Don Juan. Sunt un pic mai aratos decat dracul. Dar stiu sa iubesc. Si totusi, de fiecare data a aparut altul. Unul mai bun ca mine. Sunt singur si plang. E lipsa de barbatie plansul? Poate nu sunt barbat, dar mie imi ajunge testosteronul din dotare. Sunt singur si urlu. Imi urlu neputinta de a face mai mult, imi vine sa ma bag intr-o gaura de sarpe, sa nu mai vad, sa nu mai simt nimic. Ma gandesc uneori ca viata de vagabond e mai simpla, cel putin esti invizibil pentru majoritatea trecatorilor. Sunt un nimeni. Claudia, ai spus ca sunt un erou. Repet, un erou e doar un idealist idiot si nimic mai mult. E cel care se uita pe el pentru a face ceva extraordinar. Eu am avut o perioada cand nu m-am gandit decat la mine, am furat, am cersit am facut lucruri de care nu ma simt mandru. NU sunt erou.
Mi-e dor sa ma joc in parul unei femei, sa o simt in brate, sa-i soptesc in ureche, sa-i simt rasuflarea pe gat in timp ce o imbratisez. Stiu cititorule ca sunt patetic. Asta sunt eu.
Sunt singur, sunt patetit, peiorez si divaghez. Nu mai am nimic. Am fost peste tot in scurtul meu periplu prin existenta. Am fost pe culmile respectului, financiarului, iubirii pentru ca apoi a simti mai bine caderea in ghenele societatii.
Cititorule, iarta-ma. Nimeni nu e obligat sa citeasca aberatiile fortuite ale unui logoreic in crize. Daca ai ajuns aici fara sa injuri sau fara sa inchizi acest post, iti MULTUMESC!!!
Published with Blogger-droid v1.6.6

9 comentarii:

  1. Da, am spus si stiu ca ESTI un EROU! Pot face comparatie, am cu cine... ti-ai salvat copilul si l-ai dus langa mama; ti-ai ajutat parintii; ai iubit si vei mai iubi.

    Cred ca ce ti se intampla tie este bucla vietii, in care cobori si in partea urata, grea, epuizanta, chinuitoare a ei, pentru a aprecia frumusetea.

    Tu macar iti doresti sa iubesti... SI VEI IUBI! Eu nu mai cred ca exista o iubire si pentru mine. :))

    Zambete si bucurii si magie!

    P.S.: Si barbatii plang... suntem fauriti cu totii din lut, avem cane, oase si suflet cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia iti multumesc...eu sunt sigur ca si iubirea ta te asteapta, acolo undeva, numai a ta. Nu-ti pierde speranta...

    RăspundețiȘtergere
  3. ....ma doare sa vad atata tristete....sau cum sa-i spun...nesansa la fericire...stii cand ceva nu merge..te mai si intrebi de ce nu merge?undeva gresesc...dar unde?sunteti atat de destepti si totusi atat de nefericiti:(sunteti atat de deosebiti si totusi atat de neintelesi....daca as avea o bagheta fermecata m-as peface in cupidon...si in clipa urmatoare tu si claudia ati fi un cuplu perfect:)...sa nu ma bateti:))..dar chiar mi-ar placea sa va citesc fericirea:)....ganduri bune!!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mi-e rusine sa spun ca si eu am plans. plansul te descarca si te face sa iei deciziile viitoare mult mai reusit. nu inseamna ca trebuie sa exagerezi totusi. poti sa plangi, poti sa urli, poti sa alergi catre nicaieri, dar cand te opresti trebuie sa fii linistit, rational si acelasi om deosebit pe care il cunoastem cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  5. ha ha ha! bun asa Maria! am zambit... ba chiar am ras. :)

    Zambete si bucurii!

    Eu stiu de gluma... sper ca si Ionut. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. si lucrurile bune si cele rele au un sfarsit...
    nu trebuie sa te lasi TU sfarsit...
    daca ai facut lucruri de care spui ca iti este rusine acum...le-ai facut pentru ca altceva chiar nu mai puteai face...sunt...nu sigura...1000% sigura de asta si mai stiu-chiar daca nu te cunosc ca ai invatat ceva din asta...
    dar tu esti genul de persoana care se dedica...asta este combustibilul care te face sa functionezi...iubesti sa-ti daruiesti iubirea ...
    fericirea celei de langa tine o potenteaza pe a ta...
    te-ai gandit vreo clipa ca e posibil ca tot ce ai trait pana acum - sentimental vorbind - te pregateste pentru EA cea definitiva pe care poate acum 3-5-7 ani nici macar nu ai fi observat-o?

    RăspundețiȘtergere
  7. si am uitat sa iti repet a nu stiu cata oara: nu mia ezita sa imi scrii. agasarea nu are nici o logica aici.
    toate bune:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor, cuvintele tale intotdeauna au fost combustibilul linistirii dpiritului meu...iti multumesc...
    Maria, nu pot fi fals, mimand fericirea...oricum gandul tau bun ma stabilizeaza...
    Claudia, inca mai stiu de gluma...oricum ma bucura viziunea Mariei care a gasit imediat rezolvarea... :-D
    Pandhora, dtiu ca totul se sfarseste la un moment dat, dar nimeni nu garanteaza ca dupa o suferinta care se termina, nu poate incepe o alta...oricum ai dreptate...m-ai "citit" perfect...fericirea mea consta in a vedea fericirea pe chipul celui de langa mine...

    RăspundețiȘtergere
  9. cum eu nu gasesc adresa ta de mail (ha ha ha - cred ca esti indragostit!) am sa o las pe a mea:

    claudia_groza@yahoo.com

    zambete si magie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...