Abominabila Aberatie...

Extrapoleaza-te intr-o lume mirifica a transcendentei izoterice usor si fortuit impermeabila tendintelor imaterialitatii...

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Un nou inceput


Si asa incepe cititorule...
Dupa o lunga experienta in mediul World Wide Web care isi gaseste inceputurile prin toamna lui 1994, dupa o perioada de doi ani de pauza m-am decis sa iti arat gandurile si simtirile mele.
I'm mobile, ar spune generatia internauta. Deocamdata revin doar de pe telefonul mobil, deci imi cer scuze pentru eventualele defecte gasite in acest blog.
Nu vreau decat sa vorbesc, vreau doar sa port o conversatie cu oricine isi doreste sa se provoace la putina meditatie. Voi incerca sa nu fiu prolific, voi incerca (si sigur voi reusi) sa fiu eu insumi.
Sunt doar in mobilitate, cu un ochi pe telefon si cu altul pe munca mea... Da. Muncesc. Deocamdata sunt bucatar secund intr-un restaurant japonez dintr-un mic colt de lume.
Nu pasiunea si nici macar dorinta nu m-au impins la asta. Doar nevoia, cititorule. Nevoia este cel mai crunt compromis pe care-l faci in viata. Nu crezi? Eu sunt convins.
Acum sunt mobil si desi pentru oricine este o banalitate, pentru mine este un mare pas pentru ca inseamna o mare realizare dupa multe provocari pe care viata mi le-a daruit pana acum. Dar despre viata mea si pragurile ei inferioare si superioare iti voi istorisi altadata...
Si asa incepe. Este 1 Ianuarie 2011 si eu m-am decis sa strig simtamintele mele.
Iti multumesc si te provoc: ce inseamna pentru tine "a trai"?. Pentru mine in acest moment inseamna sa pot scrie aici.

iti multumesc si nu uita... CARPE DIEM
Publicat cu Blogger-droid v1.6.5
Published with Blogger-droid v1.6.5

6 comentarii:

  1. hmmmm....La multi ani....fie ca acest nou an sa-ti aduca noi sperante,realizari...si bineinteles sa continui ceea ce ai inceput....in lumea asta rautacioasa e binevenit cel ce vrea sa impartaseasca cu ceilalti ceva frumos...eu nu am abilitatea ta in a scrie dar...apreciez din suflet gandurile frumoase....sa ne auzim cu bine!!!astept continuarea...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult pentru urari si pentru opinia incurajatoare...cat despre abilitate, ramane de dovedit

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos inceput. Simplu si concret construit. imi place cum lasi impresia de "va urma". sunt convins ca ai sa iti creezi repede un grup e cititori vesnic dornici sa iti afle povestile. mult succes! te sustin!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult Tudor... Apreciez enorm parerea si sustinerea ta, la fel ca in trecut

    RăspundețiȘtergere
  5. Curaj! Bravo! Orice inceput e greu. aminteste-ti primul sarut. Ei?! Cuma fost!

    Da... sunt de acord cu tine... carpe diem! E magie in caeste cuvinte. Sau pe romaneste: "nu-ti aduce anul ce-ţi aduce ceasul (clipa - să fim pe felie)".

    A fi bucatar e chiar wooooow.... fata de alte meserii. E o meserie creativa. Sa nu uiti asta!
    Pentru mine a trai inseamna sa yambesc şi sa molipsesc oamenii cu zâmbetul meu; inseamnă să scriu (asa am inceput si eu, ca si tine); inseamnă să fac tot ce-mi doresc: să cânt in baie, să sar coarda şi şotronul, să citesc, să merg la teatru... etc.

    Am să revin cu drag aici! Acum, fug şi la celelalte postări ce par atât de romantice şi nerabdătoare să fie lecturate!

    La mulţi ani magici îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi ani DoarEu...multumesc de incurajarile abundante.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...